Hírek

Összetartozás Napja: Kövér László, az Országgyűlés Elnökének beszéde

"Trianon öröksége számunkra a huszonegyedik században is változatlanul nyitott létkérdés. Azért mert számunkra ez az örökség ma két millió magyar nemzettársunk sorsáról, jövőjéről, szülőföldjén magyarként való megmaradásáról szól."
Tovább

Összetartozás Napja: Áder János köztársasági elnök beszéde az Országgyűlés emlékülésén

Nekünk egymás javára, és nem egymás ellenében kell dolgoznunk. Amit a nagyhatalmak elrontottak, nekünk kell kijavítanunk. Ha így teszünk, a trianoni átok lekerül rólunk.
Tovább

Magyarország 50.000 védőmaszkot, 2.500 védőruhát adományozott Montenegrónak

Srdjan Darmanovic montenegrói külügyminiszter megköszönte a Magyarországtól kapott segítséget. A járvány komoly változásokat okozott a gazdaságban, de bizonyította, hogy az együttműködés és egymás segítése minden fél számára előrelépést hozhat - hangsúlyozta.
Tovább

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár és Koltay András rektor a járványhelyzetre tekintettel videókonferencia keretében írta alá az MDA 2020 szeptemberében induló Diplomataképző Programját érintő megállapodást a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem között
Tovább

Announcement of the Ministry of Foreign Affairs and Trade of Hungary

Certain unidentified persons are taking advantage of the situation generated by the SARS-CoV-2 (COVID19) global pandemic with the intention to commit fraud (click for details).
Tovább