Hírek

Future Leaders Program

The Hungarian Institute of International Affairs (HIIA) is launching a call for applications for its Future Leaders Program for young researchers and recent graduates in international relations, from Hungary and abroad
Tovább

Magyar Gasztro Nap a Podgoricai Tavaszi Vásáron

A Podgoricai Tavaszi Vásár rendezvénysorozat keretében szervezett Diplomáciai Gasztro Napokat a Podgoricai Magyar Nagykövetség nyitotta meg május 7-én egy hagyományos magyar specialitás, borjúpörkölt készítésével.
Tovább

Magyar könyvadomány a montenegrói Igazságügyi, Emberi- és Kisebbségi Jogi Minisztérium számára

Balogh István biztonságpolitikáért felelős helyettes államtitkár nyújtotta át Bojan Bozovic államtitkárnak a magyar Külgazdasági és Külügyminisztérium emberi jogokról, demokráciáról és joguralomról szóló könyvadományát és az azok szkennelését lehetővé tévő számítógépet és szkennert.
Tovább

Magyar ezüstérem a budvai ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokságon

A 48 kg-sok között remeklő Mezei Petra a magyar válogatott egyetlen érmeseként a döntőben maradt csak alul orosz riválisával szemben az ifjúsági korú ökölvívók montenegrói kontinensversenyén. Mezei Petra az első magyar érmes a budvai ifjúsági Eb-n.
Tovább

JÁRVÁNYÜGYI EGYÜTTMŰKÖDÉSRŐL TÁRGYALT KÁSLER MIKLÓS MONTENEGRÓBAN

A koronavírus-járvány eddigi lefolyásáról, tapasztalatairól, a következő időszak feladatairól, valamint örökségvédelemről tárgyalt Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Montenegróban.
Tovább