Hírek

Bratic és Négyesi: Az együttműködés intenzívebbé tétele mindkét ország érdeke

Négyesi József nagykövet látogatást tett Dr. Vesna Bratic oktatási-, kulturális-, tudományos-, és sportminiszternél. A megbeszélésen szó esett az új montenegrói kormány oktatási reformmal kapcsolatos elképzeléseiről, valamint a kultúra és a felsőoktatás területén történő magyar-montenegrói együttműködés lehetőségeiről.
Tovább

Jakov Milatović gazdaságfejlesztésért felelős miniszter találkozott Négyesi József magyar nagykövettel

A találkozó középpontjában Montenegró és Magyarország közötti baráti kapcsolatok, az együttműködés a turizmus, a beruházások és az innovációk területén álltak.
Tovább

Négyesi József nagykövet a mezőgazdaságért, erdészetért és vízgazdálkodásért felelős miniszterné

Magyarország nagykövete gratulált Stjović miniszter úr hivatalba lépéséhez, és továbbította Nagy István agrárminiszter földművelésügyi miniszter üdvözletét.
Tovább

Együttműködés a digitalizáció és az e-kormányzás területein

Tamara Srzentic közigazgatási, digitális társadalom és médiaügyi miniszter fogadta Négyesi József nagykövetet. A találkozón megállapodás született a két ország illetékes minisztériumai közötti együttműködésről a tapasztalatok cseréje érdekében.
Tovább

Négyesi-Mitrovic: Erősödő kapcsolatok a "zöld és fenntartható" projektek révén

Prof. Dr. Ratko Mitrovic környezetvédelmi, területrendezési és urbanisztikai miniszter megbeszélést folytatott Négyesi József magyar nagykövettel a jövőbeni együttműködés modelljének kidolgozásáról, különös tekintettel az éghajlatváltozásra, hulladékgazdálkodásra és a szennyvízkezelésre. A megbeszélésen részt vett az környezetvédelemért felelős államtitkár, Dr. Danilo Mrdak professzor és a magyar nagykövetség külgazdasági attaséja, Radácsi Milán.
Tovább