Hírek

Boronovic-Négyesi: Meg kell erősíteni az együttműködést Magyarországgal az egészségügy területén

Dr. Jelena Borovinic Bojovic egészségügyi miniszter megbeszélést folytatott Négyesi József magyar nagykövettel, akivel egyetértettek a két ország közötti együttműködés fejlesztésében az egészségügy területén. A miniszter ismertette a nagykövettel minisztériumának prioritásait, amelyek jelenleg a koronavírus elleni vakcináról folyó tárgyalások, illetve a rendelkezésre álló mechanizmusok segítségével az oltási folyamat felgyorsítása.
Tovább

Négyesi József nagykövet és Fejes Pál alezredes megbeszélést folytatott Olivera Injac montenegrói honvédelmi miniszterrel

Négyesi nagykövet gratulált Injac miniszterasszony kinevezéséhez, és sikeres ciklust kívánt neki, hangsúlyozva a két ország közötti baráti kapcsolatokat, valamint Magyarország készségét, hogy segítsen Montenegrónak felgyorsítani az előrelépést az európai integráció útján.
Tovább

Sekulović - Négyesi: Montenegró számíthat Magyarország támogatására az európai követelmények teljesítésében

Sergej Sekulović montenegrói belügyminiszter találkozott Magyarország montenegrói nagykövetével, Négyesi Józseffel. A találkozó alkalmat adott arra, hogy megbeszéljék a két baráti ország eddigi együttműködését.
Tovább

Négyesi József nagykövet látogatást tett Djordje Radulovic montenegrói külügyminiszternél

Djordje Radulovic montenegrói külügyminiszter kiemelte annak a folyamatos támogatásnak a fontosságát, amelyet Magyarország nyújt Montenegrónak, kezdetben a NATO-csatlakozás, most pedig az uniós csatlakozási tárgyalások terén.
Tovább

Négyesi József nagykövet megbeszélést folytatott Dritan Abazovic montenegrói miniszterelnök-helyettessel

Négyesi József nagykövet megbeszélést folytatott Dritan Abazovic montenegrói miniszterelnök-helyettessel, amely során áttekintették a két ország közötti kétoldalú együttműködés területeit.
Tovább