Hírek

Magyar Olimpiai és Sportmúzeum kiállítása Herceg Noviban

2019. július 23-án nagykövetségünk Herceg Noviban nyitotta meg Magyar Olimpiai és Sportmúzeum vízilabdakiállítását. Az kiállítást Herceg Novi tengerpartjának központi részén, az óváros egykori erődjének lábánál fekvő forgalmas Skver sétányon, a városalapító I. Tvrtko bosnyák király szobránál állítottuk fel.A megnyitó ünnepséget megtisztelte jelenlétével Magyar Csaba, Magyarország tiszteletbeli konzulja, valamint dr. Szabó Lajos, a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum igazgatója is.
Tovább

Fool Moon koncert Perastban

A Nyugat-balkáni Kulturális Évad rendezvényeinek sorában a Festival of Klapa Perast nyitóestélyén, június 27-én nagy sikerű koncertet adott Perast-ban a Fool Moon a capella együttes.
Tovább

Budapesi Mesék fotókiállítás Nikšićben

2019. június 24-én a montenegrói Magyar Kulturális Hetek keretében nagykövetségünk bemutatta Montenegróban a „Budapesti mesék” fotókiállítást. A sikeres megnyitót követően a tárlat két hétig lesz látogatható a Nikšići Színházban.
Tovább

Magyar Fotótörténeti Kiállítás Podgoricában

2019. június 20-án a montenegrói Magyar Kulturális Hetek keretében nagykövetségünk bemutatta Podgoricában a Magyar Fotótörténeti Kiállítás képeit
Tovább